ÁLLÁSAJÁNLAT:

Cégünk munkatársai szociális gondozók, szakápolók és segédápolók. Ha Ön az idősgondozás és az otthonápolás körében keres állást vagy kereset-kiegészítést, érdemes bejelentkeznie. Az együttműködés minden formája előtt nyitottak, és a foglalkoztatás módját tekintve is rugalmasak vagyunk. Az Ön lehetőségeinek csak a gondozásra és az ápolásra való alkalmassága – másfelől a megbízásaink száma és terjedelme szab határt.
  1. Kapcsolatfelvétel

•Önnek bejelentkeznie a hazibetegapolas@t-online.hu e-mail címen vagy az álláshirdetéseinkre válaszul küldött levél formájában lehet.

•kérjük, levelében közölje néhány mondatos szakmai önéletrajzát, amely (névvel vagy név nélkül) tartalmazza az Ön életkorát, nemét, szakképesítését, az idősgondozás, az otthonápolás terén szerzett szakmai gyakorlatát, az elérhetőségét valamint azt, hogy milyen időbeosztásban, (heti vagy havi) hány órában kíván dolgozni, és mennyit szeretne keresni. Biztos lehet abban, hogy nem marad válasz nélkül, akkor sem, ha az elvárásainak nem, vagy csak később tudunk megfelelni.

•ha Ön alkalmas munkatársnak ígérkezik, kezdeményezzük a meghallgatását irodánkban. A tényleges együttműködés a kölcsönösen eredményes személyes találkozó folytatása lehet.

 

  1. Foglalkoztatás

•az együttműködés kereteit megbízás és munkaviszony is képezheti. Lényege a szilárd kapcsolat, ami csak kölcsönösen kedvező személyes tapasztalatok birtokában alakulhat ki.

•a foglalkoztatás előfeltétele a szakmai felelősségbiztosítás. A szerződést cégünk közreműködésével is megkötheti, de adott esetben a kártérítés önrésze mindenképpen Önt terheli.

•az illetményezés mértékét és időpontját a megállapodásunk szabályozza, amelyhez szigorúan tartjuk magunkat.